Ulrikas Goa Fötter

Ulrikas Goa Fötter

Hejsan! Vad roligt att du har klickat in här, hoppas du mår bra och kommer få en helt underbar dag. I hopp om att din dag blir lite bättre skriver jag det här inlägget, som ska handla om företaget Ulrikas Goa Fötter. Det är ett företag där jag har fått hjälp med vaxning i Skrea Strand.

Nu när sommaren äntligen är kommen är det återigen rakningsperiod, då man näst intill alltid går lättklätt rakar jag mig gärna då jag inte tycker det är speciellt fräscht när håret sticker fram. Under sommaren blir därför rakningen naturlig, det handlar om allt från armhålor, ben och bikinilinjen. Min personliga åsikt är att man får behålla kroppsbehåringen om man vill men jag väljer helst att ta bort det. Jag har märkt att rakningen tar mycket tid under sommaren och min hud mår i alla lägen inte bra av det, den slits och blir irriterad. Eftersom jag ändå vill avlägsna håret blir det ändå att jag rakar mig. Idag behöver jag dock inte raka mig eftersom jag har vänt mig till det här företaget för att få hjälp med vaxning i Skrea Strand. På så sätt slipper jag irritera min hud i onödan och den mår mycket bättre av det i längden. Än så länge har jag bara varit på en behandling hos det här företaget men lite längre fram i sommar kommer jag nog gå dit för ännu en behandling då håret har växt ut igen. Jag kan verkligen rekommendera det här företaget och deras vaxning i Skrea Strand ifall ni inte vill ha håret kvar men samtidigt inte vill irritera huden. Förhoppningsvis har ni gillat den här rekommendationen av detta företag, jag vet att jag har pratat om många företag det senaste men jag kunde inte undvika att berätta för er om just det här företaget eftersom jag verkligen gillar dem så mycket. 


Kommentarer är stängda.