Vägledning i Örnsköldsvik

Vägledning i Örnsköldsvik

Hej på er, hur mår ni där ute i landet i detta opålitliga väder. Jag har i alla fall bestämt mig för att hålla mig inomhus idag så man inte blir helt ner haglad och grejer. Jag tänkte i alla fall prata om ganska seriösa grejer idag tillskillnad från vad vi brukar göra, och rekommendera vägledning i Örnsköldsvik för er som känner att ni vill hitta er själva. Stället som jag gick till heter Guidance Vägledning för kropp och själ.

Jag har väldigt mycket tungt i mitt förflutna och det har hänt mycket i min barndom som har satt sina spår. Bland annat så skilde sig mina föräldrar när jag var runt 10 år och det var en väldigt smutsig skilsmässa och de tärde väldigt mycket på mig och mina syskon. Jag har även haft en väldigt jobbig skolgång, jag har blivit mobbad väldigt mycket och grovt hela mitt liv. Efter det så har jag haft väldigt svårt att hitta mig själv och hitta rätt väg i mitt liv. Jag har gått i terapi flera gånger i om gånger. Tillslut kom jag i kontakt med ett ställe skulle vara duktiga på vägledning i Örnsköldsvik, och kände att jag verkligen ville ge det en chans. Jag är så glad att jag valde att gå dit då det verkligen har hjälpt mig så himla mycket och jag känner verkligen att jag är på riktigt god väg att komma tillbaks på banan. Om du känner att du skulle vilja prova på vägledning i Örnsköldsvik så rekommenderar jag verkligen att besöka det här stället, de har hjälp mig väldigt mycket och jag kan lova att dem kommer kunna hjälpa dig med.


Kommentarer är stängda.